PREOKRET!!! Lažno prijavila da ju je komšija silovao, tukao i ujedao

0

Devojka A.L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija L.L. najverovatnije ćе biti optužena za lažno prijavljivanje.

Više tužilaštvo u Zaječaru obustavilo je postupak protiv mladića L.L kojeg je uhapsila prema prijavi A.L iz Zaječara, prenosi dnevni list Blic.

– Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora – rečeno je tom listu u tužilaštvu.

A.L. ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na tu odluku.

– Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje – kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Da podsetimo:

Zaječarska policija uhapsila je juče L. L. (20) zbog osnovane sumnje da je silovao, brutalno prebio i izujedao svoju komšinicu A. L. (19)

Kako nezvanično saznajemo  A.L. je navela da ju je L. L. presreo kada se vraćala kući, da je uvukao u svoj dom i počeo da je tuče kako bi je primorao da ima odnos sa njim. Pošto se branila on ju je silovao. U toku silovanja, L. L. je više od 30 puta krvnički izujedao po butinama, licu, rukama, trbuhu… Sve vreme, dok ju je mučio, silovatelj je nesrećnu devojku i brutalno tukao.

Posle silovanja L. L. je A. L. zapretio da će je ubiti ako bilo kome šta kaže. Uplašena, devojka je otišla kući. Međutim, nju su iscepane odeće i izubijanu, ugledali ukućani, koji su je odmah odveli u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde su lekari potvrdili da je devojka silovana.

Odmah je obaveštena policija, čije su patrole pošle u potragu za L.L. Međutim, silovatelj je pobegao iz sela i krio se u jednom praznom stanu u Zaječaru.

Operativnim radom, međutim, policija je u tom stanu pronašla i lišila slobode L. L. On je priznao da je imao odnos sa A.L. Branio se, međutim, da je ona pristala na to. Njemu je podneta krivična prijava zbog silovanja i određen dvodnevni pritvor.

Podeli sa prijateljima

Leave A Reply

20 − sixteen =