Nikolić prevoz – Kompanija kojoj se veruje

0

Po završetku sezone godišnjih odmora najčešće se evociraju lepe uspomene koje su uglavnom nastale na različitim putovanjima. Međutim, ne prođe leto a da sve te fine utiske ne pokvari informacija o tome da je neka grupa turista ostala „zaglavljena“ na putu do svoje destinacije ili čak kako nije „dobila“ ono što joj je turistička agencija nudila, a potom prodala.

Da bi bili sigurni da vam se neki od ovakvih scenarija nikada neće dogoditi, treba pažljivo birati kako agencije tako i prevoznike. Jedna od najpouzdanijih kompanija sa kojom ćete brzo, prijatno i sigurno stići na vaše odredište je d.o.o. Nikolić prevoz. Godine iskustva i konstantna ulaganja u razvoj biznisa, a sve sa ciljem da korisnicima usluga ove kompanije putovanje bude „iz snova“ su garancija da ćete se već posle prvog putavanja sa njima odreći svih ostalih. Novi, savremeni autobusi, izuzetna usluga i ljubaznost domaćina učiniće to i da vam najduža putovanja prođu prijatno i za tren.

Međunarodne linije:

Kladovo – Negotin – Zaječar –Boljevac – Beč Polasci: 7 puta nedeljno

Kladovo – Negotin – Zaječar – Salzburg – Bregenz Polasci: 2 puta nedeljno

Negotin – Zaječar – Frnkfurt – Diseldorf Polasci: 4 puta nedeljno

Negotin – Kladovo – Beč preko Rumunije Polasci: 2 puta nedeljno

Sve informacije vezane za vaša putovanja i omiljene destinacije možete dobiti u turističkim agencijama Nikolić prevoza u Negotinu i Zaječaru
Agencija Negotin: 019 544-767
AS Negotin: 019 542-136
Agencija Zaječar: 019 429- 165

U ovim agencijama možete pronaći i i izuzetne letnje i zimske turističke aranžmane, ugovoriti ekskurzije, posetiti manastir Ostrog pa čak i rentirati vozilo.

Više informacija pogledajte ovde.

Podeli sa prijateljima

Leave A Reply

two × two =