GLUMCA BRUTALNO PRETUKAO KOMŠIJA!?

0

Vasu Spasojevića (72), glumca u penziji pozorišta u Zaječaru, brutalno je sinoć prebio komšija, star oko 50 godina, a lekari u Nišu se bore za njegov život – prenose mediji.

Vasu Spasojevića (72), glumca u penziji pozorišta u Zaječaru, brutalno je sinoć prebio komšija, star oko 50 godina. Misleći da je mrtav, komšija je Vasu, koji je bio u nesvesti, pokušao da odvuče do obližnje šume i zakopa.

Sve je, međutim, to video jedan od suseda, koji je pozvao policiju, čije su patrole ubrzo stigle na lice mesta i lišile slobode napasnika. Spasojević je zadobio povrede po čitavom telu, krvarenja, modrice, a život mu je ugrožen zbog teške povrede glave oa je zbog toga prebačen u niški KBC gde se lekari bore za njegov život.

Navodno, komšija je Vasu prebio jer ga je ovaj dobio na sudu. Glumac je susedu pozajmio novac, ali mu ovaj nije vratio, pa je Spasojević svoje potraživanje naplatio legalnim putem.

Poliija se ne oglašava o kome je reč, a samo se zna da je nasilniku određen pritvor do 48 sati.

Inače, Vasa Spasojević je javnosti postao poznat pre 10 godina kada jeBošku Ničiću, tadašnjem gradonačelniku zapretio ubistvom.

Spasojević je  u pod dejstvom alkohola zvao policiju i rekao da će izvršiti atentat na Ničića u Gamzigradskoj banji u vreme održavanja ’’Dana božura’’, i to tako što će ga razneti bombom. Odmah je uhapšen, pretrešena mu je kuća ali nije pronađeno nikakvo oružje. Spasojević je tada rekao policiji da će atentat izvršiti ’’govnj… motkom’’. Zbog tih pretnji Spasojević je bio osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dva meseca koju je odležao.

Podeli sa prijateljima

Leave A Reply

7 + 2 =