ČEREČENJE POKOJNIKA!

0

Koliko puta neko treba da bude ubijen u srpskim „medijima“ da bi ga isti ostavili da počiva u miru, a njegovu porodicu da proba da nastavi da živi kako, tako posle najvećeg  gubitka?

Slučaj surovo ubijene pevačice Jelene Marjanović iz Borče koji je pre nešto više od godinu dana potresao Srbiju ponovo je u žiži javnosti i po svemu sudeći obara sve rekorde po odvratnosti.

Ovaj put neću govoriti o „ekspeditivnosti“ policije, o tome kako „cure“ informacije i odakle, da li se ili ne priča o surovim detaljima (izmišljenim trvrdnjama, glupim pretpostavkama, banalnim i degutantnim detaljima), ponovo plasira kako bi marginizovala neke važnije stvari u društvu, a svakako ih ima. Ovaj put ću govoriti o onima koji takve tekstove „naručuju“ i DNOvinarima koji takve idiotluke sprovode u delo.

Odmah ću reći, da bez obzira na to što direktno guram prst u oko onima koji bi me možda nazvali koleginicom,  to radim sa zadovoljstvom jer NEMA OPRAVDANJA.

  1. Jelene Marjanović iz Borče je svirepo ubijena pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Šta god istraga utvrdila i kako god bilo, niko nema prava da nekome oduzme život, a kamo li da na tome zarađuje novac.
  2. Posle tragedije koja je pogodila prodicu Marjanovic, a iza pokojne Jelene, ostala je da ŽIVI njena porodica, a pre svega maloletna ćerka kojoj će zahvaljujući modernim tehnologijama sva napisana sranja biti dostupna kad nauči da čita!!!
  3. Koliki treba da budeš „profesionalac“ (čitaj nečovek bez morala, empatije, plašljiv, licemeran… nastavite niz) da bespogovorno pišeš takve gadosti danima, a da se nijednom ne zapitaš „a kako bi mi bilo da se mojoj mami desi?“

Lešinarenje DNOvinara u Srbiji je zaista na profesionalnom nivou i nemojte mi reći da toga ima u uređenim društvima! Znam, ali u tim istim društvima postoji i sistem koji štiti pojedinca i omogućava mu da potraži pravdu u sudu, a da kreatori istih odvratnosti budu adekvatno kažnjeni za svaku „pogrešno“ izgovorenu ili napisanu reč.

*1968 je gorela zgrada Springera (Bild). Od tada Nemački tužilac na vreme stavi brnjicu svakom lažljivom tabloidu.

Sonja Kamenković

Podeli sa prijateljima

Leave A Reply

4 × 5 =